Skocz do zawartości
Fikoł

Płyta Asrock 939 Dual I Zmiana Grafy :>

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż chciałem zmienić swój konfig kompa sprzedać najpierw mobo i proca i kupić nowe mobo i proca na pci-e a po miesiącu zmienić grafe ale zauważyłem po 1 tyg. :D ,że mam grafe na agp więc sobie darowałem pci-e.

No ale znalazłem taką właśnie płyte http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72524023 i chciałbym zmienić najpierw procka i płyte właśnie na tą i działać na karcie z r9550GT AGP przez ok 1 miech i później chce kupić coś lepszego na pci-e np X800GT czy normalnie będzie działać ten radeon 9550GT na agp i X800GT na pci-e

???

Aha czy do tej mobo moge wsadzić Semprona 3100+ ??

BO chce mobo do sempa 3100+ może jest płyta taka na 754 co obsługuje AGP iPCI-E ?

Edytowane przez Fikoł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu masz temat o tej płycie

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=149147&st=240

A w skrócie, Radek na AGP będzie działał normalnie, tak samo jak każda inna karta na AGP czy PCIE.

To jest płyta na S939 to sam sobie odpowiedz czy da sie wsadzić procek na S754.

Co do płytki na S754 to nie wiem. Osobiście to radził bym poszukać sempa na S939, może wkrótce wyjda OEMy.

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sempy na S939 już wyszły, cena to 300-320PLn jak narazie. Niestety teraz można je tylko kupić razem z zestawami komputerowymi.

Jest temat o Sempie na S939, tam znajdziesz całe info o nich.

Pozdrawiam!

o wszystkim są już tematy :-P

a AsRock to jedyna mobo z pełnowartościowym AGP i PCIe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi