Kllaymenn Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Wielu uzytkownikow tej karty pisze ze maja na niej Eltrony 3.6ns a np. na stronie: http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...MSI_ti4200.html w tescie na zdjeciu pokazuja hynixy 3.6ns. A wiec jak to jest i ktore lepsze do krecenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Miałem wersję bez i z VIVO i na nich były Hybixy 3,6ns. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 zdaje sie ze 3,6 ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 zdaje sie ze 3,6 ns :D:D:D - pouczajace :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 MSI - hynix 3,6 ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 na wersji 64ddr są hynixy 3,6ns a na 128ddr samsungi 4.0ns -o innych pamieciach na grafach msi 4200 nie słyszałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^ZoLtaR^ Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 mam ta karte, na 100% sa to hynixy 3.6ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 MSI - hynix 3,6 nsJa to samo i nie widzialem innych pamieci ale pod razu sie przyznaje ze specjalnei nei rozgladałm sie i nie szukałem zeby znalezc inne. Wiec skoro mowia ze na 129 sa inne to pewnie tak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 MSI - hynix 3,6 nszgadza sie, z tego co sie orentuje na polski rynku MSi 4200 64ram, byly dostepne tylko wersje z hynix-ami 3.6 i ja tez mam takie na swojej karcie. btw pamiatki sa niezle bo sie zlezle kreca, ja bez porblemy wyciagnełem 513@600 bez afektów. wiecej sie boje, bo ktos juz chyba uszkodził grafe msi przeginahac z zegarem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ja bez porblemy wyciagnełem 513@600 bez afektów gratuluje nowego rekordu świata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ja bez porblemy wyciagnełem 513@600 bez afektów gratuluje nowego rekordu świata człowieku nie rób ze mnie idoty, musisz bys tak zejebiscie ironiczny. I co z tego ze ta karta byc moze wyciagnie 700Mhz? Ale jak sie spieprzy to bede musiał pacowac na 2megówce, bo nie stac mnie na nową. Jak podkrecam sprzet, do rozasdnych garnic, nie kaze mu pracowac na maxa. Wiec przestan sie czepac, bo wku$#@!$ mnie takie wstawki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ja bez porblemy wyciagnełem 513@600 bez afektów gratuluje nowego rekordu świata człowieku nie rób ze mnie idoty, musisz bys tak zejebiscie ironiczny. I co z tego ze ta karta byc moze wyciagnie 700Mhz? Ale jak sie spieprzy to bede musiał pacowac na 2megówce, bo nie stac mnie na nową. Jak podkrecam sprzet, do rozasdnych garnic, nie kaze mu pracowac na maxa. Wiec przestan sie czepac, bo wku$#@!$ mnie takie wstawki. człowieku wyluzuj bo sie posikasz sam z siebie robisz idiote jak jeszcze nie wpadłeś o co mi chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ja bez porblemy wyciagnełem 513@600 bez afektów gratuluje nowego rekordu świata człowieku nie rób ze mnie idoty, musisz bys tak zejebiscie ironiczny. I co z tego ze ta karta byc moze wyciagnie 700Mhz? Ale jak sie spieprzy to bede musiał pacowac na 2megówce, bo nie stac mnie na nową. Jak podkrecam sprzet, do rozasdnych garnic, nie kaze mu pracowac na maxa. Wiec przestan sie czepac, bo wku$#@!$ mnie takie wstawki. człowieku wyluzuj bo sie posikasz sam z siebie robisz idiote jak jeszcze nie wpadłeś o co mi chodzi nie oswiec mnie, bo dzis mam bardzo zły dzien [kazdemu sie moze zdazyc nie??] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 napisałeś ze podkreciłeś grafe na 513/600 -znaczy to rdzeń/pamięc no chyba ze miałes na mysli pamieci deflaut 513 i oc 600 jeśli tak to zwracam honor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 napisałeś ze podkreciłeś grafe na 513/600 -znaczy to rdzeń/pamięc no chyba ze miałes na mysli pamieci deflaut 513 i oc 600 jeśli tak to zwracam honor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie ma sprawy no pewnie ze mialem na mysli samie pamiatki defaut 513 overclock 600 nie podałem zegara rdzenia bo temat jest o pamieciach jesli chodzi o szczegoły to karta 250/513@300/600 i tu juz mówie o gpu i pamiatkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 wszystko gra ja mam tą same grafe i spokojnie mozesz podgiągnąc rdzeń na 315 -o dziwno oc rdzenia daje duzo wiecej niz na np. gf3 pozdrówka i sorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 czy karta wytrzyma 300/600 na standardowym chlodzeniu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 czy karta wytrzyma 300/600 na standardowym chlodzeniu ?spokojnie ale naprawde waro zainwestowac w to http://www.zalman.co.kr/english/product/fb123.htm moim zdaniem najlepsze ac do grafy za smieszną kase Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 czy karta wytrzyma 300/600 na standardowym chlodzeniu ? jasne, u mnie nie ma porblemów. Mam standarowy radiator ma gpu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirm Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Witam. A czy na pamiątki dawaliście jakieś radiatory czy kręcicie te karty tak jak je dostaliście? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Moja chodzi na standartowym chłodzeniu. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 MSI VIVO 64Mb - hynix 3,6 ns + radiatorki na nich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 hynix 3,6 ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Witam Możecie mi powiedzieć czy większy wzrost wydajności będzie jak kupię MSI GF4 z 64 ramu /3,6 i podkręce pamiątki na 600 CZY wersję 128 ramu/4,0 i podkręce (mniej niż versję 64mb) Pozdrawiam Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...