zyletka Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Tak więc mój problem polega na tym że od paru dni wyłacza mi sie monitor:( Mam już komputer od roku i jeszcze nie spotkałam sie z tym. Np kiedy zatnie mi się jakiś program typu gadu gadu lub jakaś zwiecha na internecie monitor gaśnie po czym włacza sie pokazujac konstrukcje kolorowych kwadratów, a kompuer dalej pracuje. Jedyne co mnie ratuje to restart:/ nie wiem co sie dzieje:( czy ktoś może mi to wytłumaczyć:( Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 ... pokazujac konstrukcje kolorowych kwadratów ... ocb ? wpierw sprawdź czy nie masz wirusów, albo jeszcze lepiej wyłącz net i pograj pare godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyletka Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 ocb ? wpierw sprawdź czy nie masz wirusów, albo jeszcze lepiej wyłącz net i pograj pare godzin Hmm podejrzewam że raczej to nie wina virusów bo mam anty virka i 2 dni temu robiłam formata:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...