Beginner Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Zależy mi, żeby aparat miał raczej małe rozmiary i conajmniej 3MPix, biorę pod uwage Sony-L1, Panasonic FX7 lub FX5, i nikona 3700. Jestem bardzo początkującym "fotografem" i póki co trzeba mi aparatu po prostu na jakieś wypady, żeby zdjęcia popstrykać(dlatego,żeby był w miarę mały), ale nie chce też lipnego sprzętu, żeby czasami można było nim coś "porządniejszego" zrobić... Czy może ktoś jakieś optymalne rozwiązanie podać? :rolleyes: Te aparaty to tak tylko dla przykładu podałem, bo akurat te mi pasują, ale zabardzo się nie znam... Planuję kupić z Allegro <700zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Mój typ to nikon 3700. Zdjęcia dobrej jakości, powinny cię zadowolić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...