Dandud2 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 witam mam taki mały problem niedawno kupiłem nowy monitor lcd LG l1940b 19 cali i nie moge grac w zadne gry ani przetestowac 3d-mark-a bo sie wylancza gra lub program mam karte graficzną ge force fx 5200 ultimate i moze ona nie wystarcza :huh: jak ktos moze mi cos doradzic co zrobic czy moze wymienic karte graficzna jesli tak to na jaką tak do 600 zl ?? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Rozumiem, że zanim kupiłeś nowy monitor wszystko było OK ? Spróbuj zmienić rozdzielczość. Starowniki monitora zainstalowałeś? Graficzne też? Zainstaluj najnowsze wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandud2 Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Rozumiem, że zanim kupiłeś nowy monitor wszystko było OK ? Spróbuj zmienić rozdzielczość. Starowniki monitora zainstalowałeś? Graficzne też? Zainstaluj najnowsze wersje. [/quote Zrobiłem jak napisałes 3d marka uruchomie ale tylko 2001 :unsure: sterowniki prubowalem ruzne i nie pomaga nie wiem moze to przez ta karte bo to wsumie juz przezytek moze by tak karte zmienic ?? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 jak chcesz sie jej pozbyc to mozesz mi ja dac a tak btw , sprawdz ram --> gold memory sprawdz stabilnosc proca --> prime 95 sprawdz napiecia na zasilaczu --> miernikiem nie zadnymi programami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...