OLO.rin Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Siema! Mam Ti4200 ddr128 i spalił mi się wiatraczek, więc muszę kupić nowy, chciałbym odrazu kupić coś mocniejszego bo planuje troszkę podkręcić teraz grafe. Co kupić żęby było dobrze i nie kosztowało za dużo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Siema! Mam Ti4200 ddr128 i spalił mi się wiatraczek, więc muszę kupić nowy, chciałbym odrazu kupić coś mocniejszego bo planuje troszkę podkręcić teraz grafe. Co kupić żęby było dobrze i nie kosztowało za dużo? Ludzie polecają to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72213393 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 A inni polecaja Pentagrama ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...