LT Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Co to może byż za @#$@$%@#? Na początku instalcji w98 zwis, czarny ekran i można czekać do...., jeszcze przed scan diskiem. Próbowałem odpinać CD, wymiana RAM, nie ma żadnej katy poza grafą. Zaczęło sie po wymianie dysku na seagata. Wszystkie zbędne rzeczy poodpinane i nic - ciągle to samo. system skopiowany na drugą partycję i z dysku i nic. Sam dysk chyba chodzi, da sie na niego kopiować, zakładać partycje itd. ESC P6S5AT, CELEK 1200, 256SDR, GF2MX400 Jakiś pomysł? POMOCY!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 A próbowałes innej kopii windowsa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Wejdź do katalogu win98 instalki i wpisz setupcor. SZUKAJ się kłanie. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LT Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Kłaniam się nisko w pas :)) :lol: :lol: :lol: :D Instalacja na razie poszła, zabaczę jaki będzie koniec. Jestem pełen nadziei! Dzięki Pytanie tylko DLACZEGO? Dlaczego normalnie nie idzie, ale za pomocą setupcor idzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Kłaniam się nisko w pas :)) :lol: :lol: :lol: :D Instalacja na razie poszła, zabaczę jaki będzie koniec. Jestem pełen nadziei! Dzięki Pytanie tylko DLACZEGO? Dlaczego normalnie nie idzie, ale za pomocą setupcor idzie. setupcor ładuje Windowsa jak leci zakładając, że sprzęt jest zgodny ze standardami, a nie próbuje go rozpoznawać. Bezpośrednia przyczyna to Twoja płyta zapewne oparta o chipset SIS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LT Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 To by rzeczywiści tłumaczyło sprawę Dzięki za pomoc i wyjaśnienie. Pozdrawiam LT :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...