hello Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Mam potrzebę zainstalowania w kompie dwóch dysków z tym, że jeden ma być podłączony na stałe (system i oprogramowanie do prowadzenia działalności), a drugi wymienny (system i oprogramowanie prywatne). Jak mam ustawić zworki w obu dyskach, żeby móc odpalić system z dysku wymiennego po wsadzeniu go do kieszeni bez odłączania dysku zamontowanego na stałe? Czy ten motyw zadziała? W odpowiedzi może być link do tematu, o ile taki był już przerabiany. Edytowane 19 Listopada 2005 przez hello Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Heh jesli chcesz uruchomic windowsa ktory zostal zainstalowany na innej maszynie to nie wroze nic dobrego. XP chyba na to nie pojdzie i bedzie wywalal bledy juz podczas startu. Zreszta sproboj sam. A zeby to zrobic wystraczy ze dysk wymienny ustawisz zworka na master a drugi na slave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hello Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Dzięki, juz dałem sobie radę, ale musiałem wygospodarować drugi dysk, żeby to sprawdzić. Wymienny na Master, wewnętrzny na Cable Select. A co do różnych platform to zgoda, ale w moim przypadku problem nie istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...