Bula i spula Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Mam pytanie - czy jak bym zamontował jakiś tuner na pci, dla przykładu dajmy leadteka winfasta tv 2000 expert (jest napisane w sklepach internetowych, że wymaga karty graf. zgodnej z dx8.1, a moja karta obsługuje dx 6 :yeah:) to czy by się dało ten tuner jakoś uruchomić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Mam pytanie - czy jak bym zamontował jakiś tuner na pci, dla przykładu dajmy leadteka winfasta tv 2000 expert (jest napisane w sklepach internetowych, że wymaga karty graf. zgodnej z dx8.1, a moja karta obsługuje dx 6 :yeah:) to czy by się dało ten tuner jakoś uruchomić??? http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_...p_expert_2.html EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Chcesz przez to powiedzieć, że nie da rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...