dzuby Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Ostatnio z ciekawosci pomierzylem jak mi sie zmieniaja napiecia w kompie pod obciazeniem. Podlaczylem zewnetrzny woltomierz i zapuscilem cpuburn. No i 12V jak bez obciazenia ma tyle ile ma miec to pod obciazeniem wzrasta do 13V 8O W tym samym czasie 5V zmienia sie moze o 0,05 V. Wiem ze kluczowym napeiciem dla kompa jest 5V ale czy tak duze zmiany na 12V(o 1 V) nie zaszkodza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 ja mam nie zbyt rowno napiecia tak o 0.1 roznicy ale ciagle takie same nie skacza a wzrost o jeden wolt to bardzo duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 mi też czasami napięcie 12v podnosci się do 13v 8O ... konfig poniżej, a zasilka to 230w :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...