rangiz Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Witam.Po tym jak rozwiazalem problem z karta,przyszedl kolejny. Mianowicie wczoraj zainstalowalem CoD2 u kumpla.Jego config przedstawia sie nastepujaco:Athlon XP2000+,GF4TI4200 reszta taka sama jak u mnie z tym ze ma WinXP czystego a ja mam z SP2. Przejde do rzeczy:wlaczylem u niego Cod2 na 1024 i szok!Gra dziala plynnie.Ja mam problemy z gra w 800x600.Czy SP2 pochlania az tyle pamieci czy moga byc inne powody tego ze na slabszym kompie gra dziala lepiej? Edytowane 20 Listopada 2005 przez rangiz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 powtórze z ostatniego tematu: kolega gra na direct'cie 7 a ty zapewne na 9 i stąd te różnice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 GF4ti4xxx obsluguje dx8.1 gra moze smigac na dx70 badz dx9.0 z racji braku obslugi dx9.0 standardowo ma dx7.0 i moze smigac, twoja karta ma juz dx9.0 wiec i gra z tego "ciagnie" niestety kosztem wydajnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...