Argennto Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Ostatnio wymieniłem moją pamięc Kingstona 256/400 3-3-3-7 na 512/400 3-3-3-8 .. i na tej 512 gdy jest wlonczone 1T system nie jest do konca stabilny , Prime,Super PI, SP2004 wywala błędy .. a na poprzedniej kosci było wszytsko elegancko ... dlaczego tak się dzieje > ?? Ta Opcja Daje troche do wydajności .. ta 512 chodzi bezproblemowo na timingach 2-3-3-6 ...ale z tym 1 T nei chce za bardzo pracować stabilnie .. Od czego to zależy ?? Edytowane 20 Listopada 2005 przez Argennto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 A spróbuj przy zmianie na 1T podnieść napięcie dla chipsetu i pamięci. Może to pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 nie mam takiej opcji niestety ... podniesienia napięca na Ram .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 na pewno jest moze hidden ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Moja wersja płyty po prostu uniemożliwia zmiany napięcia na pamięciach .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 WOW, szit Argennto, to nieciekawie. A nie ma do niej modowanych biosów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...