Fikoł Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 W sobote poprosiłem admina żeby odblokował mi porty do programów takich jak DC++,Torrent i emula podałem jemu moje IP i w niedziele miał mi odblokować i teraz chce jakoś dowiedzieć się czy mi odblokował te porty a ja niewiem bardzo jak to zrobić ? :blink: Znacie jakiś program czy coś ?? i napiszcie jak co powinno być napisane przy porcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 sprawdz czy mozesz ciagnac jakis soft i po klopocie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fikoł Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 ok już się dowiedziałem że jeszcze nie przekierował o godz. 17.00 to zrobi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...