wojciech007 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Zestaw jak w opisie standardowo staruje jako 6x100 i to jest niby prawidłowe. Aby ustawić FSB400 trzba zrobić drut mod L12 i ja takie coś zrobiłem. Niby wszystko działa, ale procesor nie jest rozpoznawany i to mnie martwi. W poście http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...=GA-7VT880&st=0 ktoś napisał że procesor powinien być rozpoznawany prawidlowo. Może mi ktoś doradzić co jest nie tak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 jeśli procek działa na takiej częstotliwości na jakiej powinien to sie nie martw tym że nie jest rozpoznawany. wiekszośc płyt gł. ma problemy z rozpoznaniem mobili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Raczej nie zostanie rozpoznany jako mobile Athlon, bo płyta ma BIOS Awarda a nie AMI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mernest Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Mam tą samą płytke i mam sępa do niej tesh se zrobiłem moda na fsb 400 (działa) sępa przerobiłem na mobila i tesh u mnie nie wykrywa nazwy cpu więc to chyba w niej normalka. P00ky działa to się nie przejmój :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech007 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Mernest możesz napisać jakie temperatury procka pokazuje u Ciebie bios, bo u mnie chyba zawyża i to mocno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Niczego raczej nie zawyża, tyle tylko, że podawana jest temp. z diody termicznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mernest Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Mernest możesz napisać jakie temperatury procka pokazuje u Ciebie bios, bo u mnie chyba zawyża i to mocno.Oj cienko z tym jest w gigabyte u mnie na starcie po O/C pokazuje 50~53 stopnie ale jak to gigashit używał pod koniec socket a jakieś dziwne podzespoły do płyt (tzn coś w niej piszczy, ja myśle że to są kondensatory, oraz te czujniki temp :| ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...