Grimlock Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) Szukałem, szukałem i nic nie znalazłem. (Pewne zaraz któryś z modów pewnie i tak znajdzie :wink: ) Pod koniec listopada stanę się posiadaczem tunera Sapphire Theatrix 550 Pro: Mam tylko jeden kabel z kablówki Aster obecnie podłączony do TV. Co muszę zrobić żeby móc oglądać telewizję na kompie, a druga osoba w innym pokoju na TV :?: Domyślam się, że będzie potrzebny rozdzielacz i kabel. Jeśli tak to jaki kupić :?: Jaki będzie najlepszy i nie powodujący zakłóceń :?: Pozdrawiam Edytowane 23 Listopada 2005 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Kabel od karty do telewizora musisz podłączyć, będzie pewnie razem z kartą. A tak poza tematem, skróć sygnaturke, max to 10 linijek a Ty masz 14. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 ja poszedlem do sklepu powiedzialem "10metrow kabla TV, rozdzielacz i wtyczki prosze" [; potem w domu poskladalem do kupy i dziala:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Czyli rozdzielacz może być pierwszy lepszy żeby tylko był do kablówki. Dzięki za pomoc, to mój pierwszy tuner stąd pytanie. Podpis zajmuje mi 10 linijek i żaden z modów nie zwracał mi uwagi. Korzystam z 1024x768. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...