bobek_1987 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 witam chciałem kupić Sempron 2800+ 64 bit i spytać się jak on sprawuje w grach. Czy wybrać troche wolniejszy np 2400 i bende widział różnice. kupuje też grafike ati 9550 256 mb i czy bende musiał wymienic zasilacz przedtem miałem ati 9200 i chodził wspaniale mam chyba 220 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 no to sprawdź ile "chyba ma twój zasilacz" ale ogólnie ten sprzet nie wymaga duzo co do semprona to mam i sie kapitalnie sprawuje ale musiasz go podkrecic. Mój model poszedł na 3500+ i to jest minimum zeby sobie pograc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Sam mam Semprona 2800+ świetnie sprawuje się w grach .Jego prawdziwe taktowanie to 1.6 Gh ale jest zimny jak lód więc spokojnie (z wymianą BOXowego wiatraka) podkręcisz go do 2.0 Gh albo nawet 2.4. Polecam pomimo przeciętnych możliwości (lecz wymiata celerony i inne barachło) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...