Brevis Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Jakie macie zdanie na temat nagrywareczek tego producenta?????Nie chodzi mi o wydajnaosc ,bo ta jest co najmniej niezla,ale jak one sie fungują z upływem czasu?????" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Myślę, że jest to dobra firma. O klasę lepsza niż taki Samsung czy LG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Myślę, że jest to dobra firma. O klasę lepsza niż taki Samsung czy LG. nie wiem co masz do LG. mam tą 16x10x32 i nie mogę nic złego o nie powiedzieć. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 mam 12x10x32 liteona ze starzem jakies 400 plytek Ani razu nie mialem z nia problemoof Zjaralem narazie jedna plyte przez wlasna glupote - podczas wypalania odpalilem jakiegos benchmarka i blue screen :)) nawet burnproof nie pomoogl bo co nacisnalem spacje to kolejny A tak blue screeny sie zdazaly podczas nagrywania ale burnproof sobie z nimi radzil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 serdecznie dzieki za opinie,wlasnie jestem wczasie zbieranie kaski na nowe nagrywreczke-stara 4xTraxdata jest juz troche wolno (20 min z hakiem)..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 A niechcesz opchnąć jest za parę złotych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 raczej nie .Braciszek dziedziczy ja po mnie,juz mu obiecałem.Sorki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Nie ma sprawy. Dzięki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 hehe, ja mam jeshcze yamahe 2x , kosztowala 2 tysiace zeta :P hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 hehe, ja mam jeshcze yamahe 2x , kosztowala 2 tysiace zeta :P hehe nie zebym popierał pirectwo :lol: :lol: ale jak kupowałeś ta nagrywarke to były chyba jeszcze czasy kiedy na wypalaniu płyt bylo mozna niezle zarobic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 hehe, ja mam jeshcze yamahe 2x , kosztowala 2 tysiace zeta :P hehe ja za swoja rowniez yamahe ale juz 4 :) dalem 1400 i i tak nie byla wtedy najdrozsza, jak teraz patrze na te 40, ktore nierzadko mniej kosztuja to lezka sie w oku kreci :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ja mam Liteona 321240 i jet poprostu super polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ja mam Hp 4x4x24 i LG 24x10x40 i co do drugiej nie mam zastrzezen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 nie kupujcie czasem szajsunga , nagrywalem na 16x i juz tyle plytek zjebalem ze ło, nawet jak sie plytka nagra i wyskoczy ze operacja sie powiodla to i tak czesto okazuje sie ze niechce jej odczytac , zmniejszenie predkosci nagrywania do 8x niepomaga, srednio 1 na 3 plyty ida do kosza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 ja tam mam swojego Plextora 12x10x32A od poltora roku i jeszcze zadnej plyty nie zwalilem a kosztowala tylko 1500 (ach ten burn proof) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...