mychalek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Sprawa ma sie tak, X1800 XL juz leci do mnie paczka i teraz tylko musze dobrac reszte. Po glowie chodzi mi cos takiego (w sumie standard): Athlon 64 3000+ Venice DFI LanParty UT nF4 Ultra-D GeIL Dual 2 x 512MB UltraX PC-400 CL2 Tagan TG480-U01 Brakuje mi obudowy. I-Box LYNX 228 (Allegro) Thermaltake Soprano VB1000BNS (Allegro) A moze cos innego - lepszego - do 300 zl? Do tego zastanawiam sie nad innymi modelami nowych DFI, znaczy sie Infinity. Tansze toto, a ja znowu nie podkrecam tak ekstremalnie. Slabszy Tagan z tej linii uciagnie calosc czy 480 to minimum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Kup Chiefa 400W lub Fortrona 350W (Allegro 40-60zł.), które i tak o pociągną :wink:. A pamiątki może TwinMos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Spokojnie wystarczy chiftec 400W, huntkey 350W-moc realna 400W, a pamięci corsairy jak masz kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 bierz te geile co podałes a nie twinmosy jakies. na bh5 są wiec powinny ładnie współgrać z DFI. co do obudowy kup chiefteca dragona bigtower + z zasilką 400W i bedzie cacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mychalek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Dzieki za rady. Tez mi sie wydaje, ze te GeILe beda jednym z lepszych wyborow. Chyba, ze jest cos konkretnego w tym przedziale cenowym co ma lepsza wydajnosc? Bo tak markami samymi rzucac to nie dla mnie... Wybralem Tagana U01, bo ponoc cichy i ogolnie bardzo dobry. Ale skoro mowicie, ze 400 W wystarczy to troche zaoszczedze, bo to co podalem wyzej jest - przeliczajac na kase - moim maksimum na modernizacje. Obudowa najlepiej MidiTower, z dobra wentylacja; nie chce "byka". Ten Dragon calkiem ciekawie sie prezentuje, ale skad mam wiedziec czy ten zasilacz o kant tylka nie otluc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...