necko Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Witam! Ostatnio mój zasilacz zaczął strasznie hałasować to znaczy wiatraczek wydaje bardzo głośne dżwięki, ta zasilka to jakis noname 300W, czy to juz dla nie go koniec życia? Bo oprócz hałasu nie zauwazylem żadnych zmian. Co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) jak noname to radzę <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> nowy (Fortrona/Delte), będą przy okazji stabilniejsze napięcia ;) A jak chcesz mało wydać to wymień wentyl na arktika za 7zł Edytowane 25 Listopada 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Rozkręć zasilacz,odkręć wentylator ,wylutuj kabelki,kup nowy i wstaw do zasiłki w miejsce starego.Lub poczytaj FAQ o reanimacji wiatraka.Kiedyś w CODEGENIE miałem to samo wymieniłem wentyl i zasiłka śmigała jak nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 ja bym ci prpooponowall dozbierac na delte... wydatek 50 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...