mos84 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Witam. Skąd mogę wziąć najnowszy firmware i jak go wgrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Jezeli jakis jest to od producenta, jezeli juz znajdziesz to bedzie tam tez opis jak to zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frequency Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Link do firmwaru 1.0.1.0 http://web.canon.jp/Imaging/psa75/firmware-e.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) no właśnie na tej stronie (producenta) jest plik, ale, aby go pobrać trzeba podaj serial no., a mój aparat go nie ma..... Edytowane 26 Listopada 2005 przez mos84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frequency Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) no właśnie na tej stronie (producenta) jest plik, ale, aby go pobrać trzeba podaj serial no., a mój aparat go nie ma..... na spodzie powinna być naklejka z serialem aparatu.jeśli jej nie masz wpisz jakiekolwiek,nie ma to znaczenia. W moim były juz wytarte i wpisałem inne,te dane sa potrzebne do programu flaszującego Jak coś to PM Edytowane 26 Listopada 2005 przez Frequency Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 ok znalazłem fotki na jakies stronce i odczytalem numer ser. biore sie za upgrage.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frequency Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Napisz jak pójdzie ok:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 czekam narazie aż siętroszke baterie podładują.... wie ktoś czym się różnia ten nowy firware (1.0.1.0) od pierwotnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 na spodzie powinna być naklejka z serialem aparatu.jeśli jej nie masz wpisz jakiekolwiek,nie ma to znaczenia. W moim były juz wytarte i wpisałem inne,te dane sa potrzebne do programu flaszującego serial okresla tez potrzebe upgrade'u.. tzn. aparaty od jakiegos tam numeru wzwyz moga juz miec najnowszy firmware i wtedy po wklepaniu danego numeru dostaniesz komunikat, ze najnowszy firm jest juz wgrany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...