kfazzi Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Ostatnio tj. jakieś 2 miechy temu zrysowałem sobie powłokę antyrefleksyjną... więc bardziej ostatnio postanowiłem jązetrzeć... no i starłem ale nie do końca... bo mi CIF-a zabrakło ;) ale gdzieś pewno w tym tygodniu siętym zajmę... ale pytanie dotyczy czegośmoże z tym związanego... Wcześniej nie miałem takich jaj z monitem a teraz jak starłem (zdarłem) powłokę to mi sie monit elektryzuje i jak włączam go i jak wyłączam to jak jest ciemno w pokoju widać coś jakby włożyć kabelek do kontaktu (jakby prąd tak ładnie kopnął) i trzas do tego... jak sie wtedy dotknie monitora to ładnie kopie... Da się z tym coś zrobić ?? jakieśspecyfiki ktośdo takich rzeczy przewidział?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Zdarłeś jednoczescie cienka powłoke antystatyczna.. na to juz nic nie poradzisz monitor będzie kopał i przyciagał kurz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 podlacz monitor do gniazdka z uziemieniem - bedzie mniej ladunkow na kineskopie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 monitor jest w ten sposób podłączony... więc nic już się nie da zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 monitor jest w ten sposób podłączony... więc nic już się nie da zrobić?? tak kupic filtr antystatyczny i antyodblaskowy, patrz temat obok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...