Skocz do zawartości
BLANTMEN

Błagam o pomoc !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Elo ludziska. Mam duuuuuuży kłopot. Jutro mija miesiąc, od kiedy mam dziewczyne. Trzeba by było jakiś kwiatek dać (to jest proste), tylko że niewiem co wtedy powiedzieć :( Błagam was o pomoc - niejestem dobry w wymyślaniu jakichś czułych słówek :( Co mam powiedzieć ??? Z góry dziękuje syskim za pomoc. Autora najciekawszych słów uznam jako mojego nowego BOGA ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrde...... mowisz dziewczynie prosto w oczy ze ja kochasz.. a nie obchodzisz na okolo....... ona jak tez Cie kocha to wiadomo ze tego nie oleje...... :) sprawdzone w praktyce ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież nie musisz nic wymyślać poprostu popatrz na nią i

wtedy będziesz wiedział co powiedzieć.Np

możesz strzelić że jest aniołem , światełkiem które rozjaśnia twoje szare życie i bez nie czuł byś się jak .........

Ale wszystko i tak skłania się do tego żeby powiedzieć kocham

ale pobajeruj wcześniej troche to działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście!!! Tylko co jeśli wyjde na gupka??? O to się najbardziej martwie :( A pozatym prosiłem o jakieś przykładowe texty, a nie rozważajmy tu o tym co do niej czuje ;)

Wiesz sam musisz wiedzieć jak zareaguje...albo jest porządna albo jakaś lepsza...czyli cię wyśmieje i ośmieszy. Słyszałem o takich przypadkach...

Każdy tekst będzie dobry, który ją rozbawi i pocieszy "cieszę się, że cie poznałem", "dobrze, że jesteśmy razem..."

Najlepiej wymyśl coś sam...

Najlepiej mieć wiele przyjaciółek...;-)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa najpierw kwiatki bo sie miesiąc spotykamy :) , potem pierścionek :D potem obrączki :mrgreen:

Po zaobrączkowaniu czasem się dopomina "Może byś czasem żonie kwiatek kupił" i jeszcze takie fajne maleństwa się pojawiają

Dołączona grafika

BTW Ciesz się życiem, młody jesteś, nieśmiały(nie dodawaj sobie śmiałości browarami-działa odwrotnie proporcjonalnie do ilości wypitych browarów :twisted: :twisted: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na milosc boska po miesiacu nie mow ze ja kochasz... bo ja sploszysz i pojdzie do debila :) powiedz kilka rzeczy w stulu ze jest ci z nia dobrze cieszysz sie ze sie rozumiecie i dogadujecie - niektorzy nawet tego nie maja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"KOCHAM CIE" moze faktycznie ja troche sploszyc. Powiedz jej ze bardzo ci na niej zalezy, ze dobrze sie z nia czujesz i ze ten skromny kwiatek jest tego symbolem...

Mozesz tez na koncu wtracic cos zabawnego (zebys nie wyszedl na sztywniaka:) )

To jest of cozz tylko moja propozycja :) Wszystko zalezy od twojej inwencji tworczej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jesteś BARDZO nieśmiały to łyknij sobie z 30 minut przed spotkaniem jakiegoś napoja wyskokowego :)

Ps. Niemów jej jeszcze że ją kochasz chyba że ona to pierwsza powie to wtedy tesh jej powiedz... Ewentualnie podejdz do niej przywitaj się poeiwdz że masz dlaniej kwiatka z okazji 1 miecha cmoknij ją i powiedz wtedy że ją kochasz chyba że jest inaczej ale jak by było inaczej to byś się z nią nie spotykał :D

Powodzenia ......... i pozdrówka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi