xiao2004 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 witam wszystkich mam SB audigy i głośniki 5.1 genius home theater MOŻNA JE ZOBACZYĆ TUTAJ >>------>http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/72/7257/725731/72573101 gdy słucham muzyki w winampie centralny głośnik nie gra :mur: :mur: :mur: . wiem że służy on głównie do gier i filmów dvd (z dźwiękiem 5 kanałowym), ale czy da się coś z tym zrobić zeby zadziałał (szkoda marnować tyle mocy) :) :) :) P O M O C Y ! ! ! WIEM ŻE MOŻECIE MI POMÓC.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 wlacz enable cmss 3d w ustawieniach dzwieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xiao2004 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 wlacz enable cmss 3d w ustawieniach dzwieku A GDZIE ZNAJE TĄ OPCJE ???? wie ktoś gdzie tego cmss 3d mam szukać..... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 w ustawieniach dziekow (od sterownikow creative) trzeba wejsc w eax console, zakladka cmss 3d i tam zaznaczyc enable cmss 3d i gotowe OT: cos mi gg szwankuje i musiala nie dojsc wiadomosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K3310pH Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Jezeli masz Audigy 1 to mozesz miec problem, bo ja np EAX Console na mojej plycie z softem nie dostalem... Z tego co wiem to chyba da sie sciagnac to gdzies z ich strony, ale nie dam glowy. Ja sobie zainstalowalem zmodowane sterowniky Audigy@Audigy4 i dociagnalem plytke z softem do A4, tam jest juz wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 ja mam sudigy ls i dostalem eax console a poza tym zawsze mozna sciagnac nowe stery z pl.europe.creative.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xiao2004 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 mógłby mi ktoś podać konkretny link do pobrania eax console :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 http://pl.europe.creative.com/support/downloads/ na tej stronie wybierajac po kolei w ramkach odpowiednie dane dojdziesz do strony gdzie mozna pobrac sterowniki, po ich instalacji powinno byc zainstalowane eax console Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...