Evil Martins Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) Witam!!! zapraszam na moje nowe forum o tematyce komputerowej http://www.pcfan.fora.pl forum ma dopiero niecaly dzien wiec narazie mam malo uzytkownikow ale mysle ze z wasza pomoca powoli je rozkrece :) Thx.z gory rejestrujcie sie przesylajcie dalej :D Edytowane 26 Listopada 2005 przez Evil Martins Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) OMG ... następny chętny rządzy na własnym forum user ... a na tym forum jak na każdym takim 3 userów (Admin,Admin2 ,kolega admina) ... dobrze mówie ;>>> ? edit : zapomniałem jeszcze o phpBB ;] Edytowane 26 Listopada 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 kev masz racje moze..ale chcialem miec zawsze swoje forum i tak pomyslalem ze zrobie zarejestruj sie prosze chce to rozkrecic jakos te forum ma dopiero niecaly dzien:) thx z góry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Wiem ,że mam racje bo takich forum jak twoje powstaje multum... ;] hehe każdy chciałby sobie porządzić no nie ;>? według mnie forum które powstało niedawno/teraz ma małe szanse na rozkręcenie się ... konkurencja jest ogromna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 takie fora nie mają racji bytu dopoki jest tweak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 takie fora nie mają racji bytu dopoki jest tweak ;) żadne inne forum niż tweak nie ma racji bytu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Forum będzie kaputt. Tak jak każde inne, przyłączam się do przedmówców nawet nie ma co oceniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kor4d Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 niepolecam zakladac for na fora pl i innych swinstwach.... ps.. kolejny nie wypal :] mi forum wyszło za 3 razem i sie rozkrecilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Do 3 razy sztuka, może w wykonaniu kolegi Evil Martins też tak się stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Mógłbyś chociaż sam zainstalować niż zakładać na fora.pl ;/ Co do rozkręcenia to potrzeba ludzi i chęci. Mi i Asdefowi się udało, chociaż nadal uważamy, że jest ciut mało userów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 witam1 Fajne forum - zajrze za rok,zobaczye jak się rozwineło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 O ile za rok jeszcze będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 (edytowane) O ile za rok jeszcze będzie...ja tam Mu życze jak najlepiej :) Edytowane 2 Grudnia 2005 przez viking34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Ja także, ale nie będzie to takie proste. Jak na razie idzie im nieźle: Nasi użytkownicy napisali 28 wiadomości Mamy 8 zarejestrowanych użytkowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...