sap3r Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Witam, Oto co wybrałem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72592600 Monitor ten moge kupic w 20 nieoprocentowanych ratach, co jest dla mnie jedynym mozliwym wyborem. Parametry są wg mnie całkiem niezłe, ale wole sie upewnić. Co powiecie? Edytowane 27 Listopada 2005 przez sap3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam, Oto co wybrałem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72592600 Monitor ten moge kupic w 20 nieoprocentowanych ratach, co jest dla mnie jedynym mozliwym wyborem. Parametry są wg mnie całkiem niezłe, ale wole sie upewnić. Co powiecie? Bardzo ładny:) Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sap3r Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Bardzo ładny:) no ładny to on jest, ale czy parametry w porzadku :) NO i czy brak dvi nie jest wielkim problemem? Pyalem znajomych i mowia ze nie widza roznicy miedzy dvi i analog... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 no ładny to on jest, ale czy parametry w porzadku :) NO i czy brak dvi nie jest wielkim problemem? Pyalem znajomych i mowia ze nie widza roznicy miedzy dvi i analog... znajomi cie nie oszukali, tak jest (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sap3r Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 czyli moge brać ten monitorek rozumiem. Dodam ze sporo gram i film czasem tez sie obejrzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) A ja na swoim monitorku widze i to bardzo dużą różnice między analog a DVI. Edytowane 27 Listopada 2005 przez sigard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 no ładny to on jest, ale czy parametry w porzadku :) NO i czy brak dvi nie jest wielkim problemem? Pyalem znajomych i mowia ze nie widza roznicy miedzy dvi i analog... Wg mnie nie ma sensu pakowac się w DVI przy takim LCD, ponadto nie wiem dlaczego ale te C6 wogule nie są sprzedawane w polsce. Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sap3r Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) ok to proste pytanie: jest warty tej ceny? po prostu moge kupic ten monitor w bardzo korzystnym systemie ratalnym. Edytowane 27 Listopada 2005 przez sap3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 ok to proste pytanie: jest warty tej ceny? po prostu moge kupic ten monitor w bardzo korzystnym systemie ratalnym. Wg mnie 1000zł to cena OK za ten monitor Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...