Skocz do zawartości
Adik85

Problem Z Myszką Optyczną

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej miałem na myśli podłączenie tej myszki na PS2. Chociaż chyba źle przewidziałem, w końcu nie wszystkie myszki są z przejściówka.

Jeśli nie próbowałeś to wsadź wtyczkę do innego portu USB. Może do myszki powinny być zainstalowane jakieś sterowniki. Przyczyn może być naprawde wiele, a Ty raczej za dużo informacji nie napisałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam innej myszki by to sprawdzic .. :/ W kazdym badz razie dzieje sie tak co jakis czas i po ponownym odlaczeniu i polaczeniu do USB myszki wszystko wraca do normy ale tylko na jakis czas ...

Podaj nazwę producenta i model. Odnoszę wrażenie, że podobny problem był już zgłaszany na forum. Spróbuj użyć forumowej wyszukiwarki. Ale jeśli dobrze pamiętam rozwiązaniem było podłączenie myszy za pomocą przejściówki z USB do PS/2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj nazwę producenta i model. Odnoszę wrażenie, że podobny problem był już zgłaszany na forum. Spróbuj użyć forumowej wyszukiwarki. Ale jeśli dobrze pamiętam rozwiązaniem było podłączenie myszy za pomocą przejściówki z USB do PS/2.

no wlasnie ja mam przejsciowke z usb to ps/2, ale mi myszka wogole nie chodzi nie wiem dlaczego wogole nie ma jej w menadzerze urzadzen itp. model: creative cordless optical mouse model WMU902

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi