Skocz do zawartości
-=drake=-

Czas Wymienić Grafike...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam Radeona 9600 non pro. Miałem kiedyś radeona 9700 ale padł i musiałem go sprzedać. Chciałbym wymienić kartę graficzną bo ta nie wydala w Most Wanted przy 1024 x 768 ani w FAR CRY na v.high. Co byście mi proponowali ze średniej półki czy do około 450 zł. Czy lepiej kupić radeona Geforce'a 6600 ? czy może radeona 9800 PRO? odpowiadam w tym temacie Nvidia ponieważ wolałbym jednak żeby była to karta ze stajni Nvidii. Dopiero 6600 GT są dobre a normalne 6600 nie różnią się chyba bardzo wydajnością od 9800. Proszę o podpowiedzi. Pozdrawiam

Drake

Widziałem na allegro LINK! czy opłacało by się <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> taką karcioszke ? czy gra jest warta świeczki żeby dokładać do GT jakieś 250 zł ?

Ile dostane na allegro za Radeona 9600 non pro buld by ati 405/405@450/450 stable ? widuje na allegro modowane 9550 na XT za 270 zł :/ :angry: moze wzialbym 230 za moją ?

Edytowane przez -=drake=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym na twoim miejscu kupił Gigabyte GF6600 TF (450/500), która jest troche wolniejsza od GT i kosztuje koło 450zł. Mój kolega teraz taka kupił i jest bardzo zadowolony. Jak dobrze pamiętam to na www.benchmark.pl jest porównanie kart z serii 6600 mozesz sobie poczytac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi