jacek2000 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Posiadam drukarkę HP 656c. Drukarka nie drukuje mi koloru żółtego. Po wymianie kardridża na zupełnie nowy problem się powtarza. Co może być przyczyną? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 ee... troche to dziwne bo drukarka drukuje bezposrednio z cardridga. Sprobuj przeczyscic bolce przekaznikowe od komunikacji cardridge-drukarka, moze cos sie zasyfilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek2000 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 ee... troche to dziwne bo drukarka drukuje bezposrednio z cardridga. Sprobuj przeczyscic bolce przekaznikowe od komunikacji cardridge-drukarka, moze cos sie zasyfilo Już to robiłem, czyściłem wszystkie styki na kardridżu i w miejscu styku i nie pomogło a tusz leci bo jak w niego dmuchne to wylatuje. Dziwne bo na nowym kardridżu jest to samo, wydrukowało raz dobrze i później już bez żółtego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Po prostu przedstała drukowac żółty kolor? U mnie przy 640c kilka razy mi się zdarzyło, że program był winny... może sprawdź inny program, albo przeinstaluj sterowniki. Oczywiścia jak drukarka jest winna i nie są to styki, to poza serwisem ciężko coś poradzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek2000 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Tyle to i ja wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...