borsuk22 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam, mam asusa a6vc-q024 ma okolo 12 dzni i szlak trafil matryce pojawila sie mala rozmyta plama na ekranie 1x1 minimetr, i raczej to niewyglada na spalonego pix-la, ani subpix, tylko na plame na podswietlaniu, co mam zrobic z tym fantem?, dzwonic do serwisu?, pracowac sie da ale jest to denerwujace szczegolnie jak sie tyle pieniedzy placi!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejko Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Zadzwoń, dowiesz się wszystkiego i wtedy będziesz wiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk22 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Zadzwoń, dowiesz się wszystkiego i wtedy będziesz wiedział. oto fotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkooaallaa Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 witam ja mam podbny probelm zakupiłem della 9300 z matryca 1920x1200 i mam taka plamke http://img312.imageshack.us/my.php?image=10036761wm.jpg i moje pytanie jest takie czy z czasem ta plamka sie wypali i beda badpixele w tym miescu ? czy to sie powiekszyc moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 moze po prostu matryca jest brudna - ktos kichnal czy cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk22 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 witam ja mam podbny probelm zakupiłem della 9300 z matryca 1920x1200 i mam taka plamke http://img312.imageshack.us/my.php?image=10036761wm.jpg i moje pytanie jest takie czy z czasem ta plamka sie wypali i beda badpixele w tym miescu ? czy to sie powiekszyc moze? witam, wedlug mnie to nie wina pix-li tylko luminofor-u ktory podswietla matryce poprostu wyszla plama na niej, umnie to pokazalo sie po 12 dniach od zakupu , teraz tylko czekam co serwis na to powie?, bo jakby to pokazala sie do 5 dni to moglbym wymienic na nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkooaallaa Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 witam a czy a plamka bedze sie powieksac? laptpoa kupiłe na ebay w USA bez gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk22 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 witam a czy a plamka bedze sie powieksac? laptpoa kupiłe na ebay w USA bez gwarancji. Trudno powiedziec co sie bedzie dziac po pewnym czasie, a jak jest wielkosc tej plamy co masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkooaallaa Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 trudno powiedziec jaka wielkosc ale tak około 4 pixeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 zobacz jak jest z gwarancja. Jesli mozesz reklamowac, to reklamuj. BTW, lekcja polskiego: szlag, milimetr interpunkcja takze wola o pomste do nieba! oto przed jakimi spojnikami nie dajemy przecinkow, przed pozostalymi tak: i oraz albo lub badz czy ani ni STOP BYKOM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DreM Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 witam a czy a plamka bedze sie powieksac? laptpoa kupiłe na ebay w USA bez gwarancji.Nic sie nie bedzie powiększać, to nie jest żywa istota która zacznie pożerać Twój ekran... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruff Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Ten co nie robi błęów i pisze bez Polskich znaczków , wygląda to bardzo koszmarnie . Co do problemu matryca składa się z kilku elementów można je nazwać ściankami pierwsza to odblask drugi i trzecia to element w którym zachodzi zjawisko świecenie , te dwa lelementy są połączone cieczą i czasem zdaża się tak zę się niby odklejają - rozlewają po jakimś czasie postepuje to bardziej .Zaraz za tym jest ściana która przenosi światło ze świetlówki na ekran , potem odblask .Koniecznie wymień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...