ki3x3k Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 czesc.... zamierzam sobie na karcie graficznej przykleic na pamiatki radiatory tylko mam taki problem czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> troszke wyzszy i posiadajacy zadsze wyciecia radiator czy nizszy z gestszymi zeberkami.... ktory bedize lepszy ?!?!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 skad bierzesz tera radiatory ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Napisz dokladnie wymiary ...bo wysoki i niski to nic nie mowi ....A po za tym to juz bylo na forum 100 razy omawiane wec poszukaj sobie a szybciej doistaniesz odp. na pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Weź raczej niższy, bo ci nie będzie blokował innych slotów PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 gdy masz ruch powietrza w budzie to nizsze.. jednak gdy powietrze stoi to wyzsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 a lepsze sa radiatory ktore maja wiecej zeberek czy mniej i wieksze przestrzenie miedzy ?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 im wieksze jest pole calkowite radiatorka tym lepiej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 im wieksze jest pole calkowite radiatorka tym lepiej! Ale zawsze trzeba zapewnić dobrą cyrkulację powietrza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 zle mnie zrozumiales.... mam zaluzmy radiator 12x12 i czy lepiej jak na nim jest wiecej z blizszymi odstepami wyciec czy lepiej jak jest ich mniej i wieksze odstepy miedzy nimi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 zle mnie zrozumiales.... mam zaluzmy radiator 12x12 i czy lepiej jak na nim jest wiecej z blizszymi odstepami wyciec czy lepiej jak jest ich mniej i wieksze odstepy miedzy nimi.Dobrze zrozumiał, im więcej żeber tym większe pole powierzchni oddawania ciepła, odpowiednia cyrkulacja jest jeszcze potrzebna. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Opisz lepiej wymiary tych radiatorów i wtedy jest najlepiej doradzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 zle mnie zrozumiales.... mam zaluzmy radiator 12x12 i czy lepiej jak na nim jest wiecej z blizszymi odstepami wyciec czy lepiej jak jest ich mniej i wieksze odstepy miedzy nimi.Jeśli zapewnisz odpowiednią cyrkulację powietrza to lepszy jest ten o większej powierzchni, czyli z mniejszymi odstępami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 ok.... jush teraz wszystko wiem co potrzeba... thx guys :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 i napisz jeszcze co to za grafika.... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...