m4r Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Piszę tego posta w imieniu kumpla. Otóż kupił on tego irivera za granicą. Wszystko działało spox, dopóki nie zmienił softu na dostępną obecnie wersję. Niestety po zmianie softu odtwarzacz przestał działać jako odtwarzacz. Zachowuje się jak zwykły dysk usb, albo- upraszczając mocno sprawę- jak komp bez systemu operacyjnego. I teraz alternatywne prośby: 1. Jeżeli ktoś ma tego irivera (koniecznie wersja 20GB z USA), to prosiłbym o skopiowanie katalogu "system" i wszystkich plików systemowych 2. Jeżeli ktoś miał podobny problem z tym, albo podobnym sprzętem i udało mu się go rozwiązać to proszę o instrukcję "howto" ;) 3. Jeżeli ktoś ma gdzieś zachomikowany starszy soft niż ten który jest do ściągnięcia obecnie, to proszę o przesłanie mi go, albo podanie linku (kilkudniowe poszukiwania prowadzone przez kumpla nie przyniosły rezultatów). Jezeli pytacie o pomoc polskiego serwisu iRivera - po kilku telefonach od kumpla do tegoż serwisu zniknęła z ich strony (LOL) informacja że serwis uwzględnia gwarancję na sprzęt zakupiony za granicą. Odpowiedzieli także że tym modelem (h10 20GB) w ogóle się nie zajmują. Edytowane 28 Listopada 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) http://www.iriver.com/html/support/downloa...chProductIdx=61 Może by z tego linka któregoś programu spróbować? Może się mylę... Nie będzie to czasem ten program: http://www.iriver.com/html/support/downloa...mpSearchString= Ale tak jak pisałem, nie jestem pewien, więc nie chciałbym jeszcze pogorszyć sprawy. Edytowane 28 Listopada 2005 przez Luk@s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Hmm... Tego już próbował i nic nie dało. Może jakieś inne propozycje? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...