Gość SowaBezOka Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Takiż problem to ja mam - plyta i procek jak w opisie. Na plycie są lekko spuchniete 2 kondensatory (moze i trzeci by sie znalazl). Problem polega na tym, ze komputer sie wlacza, windows sie wczytuje itd., ale po wczytaniu windowsa, pojawia sie niebieski ekran (błąd wywala poprostu), niestety nie jestem w stanie nic tam zobaczyc, bo na jedna ms sie pojawia i komputer sie wylacza... Co moze byc przyczyna? Te kondensatory czy moze pamiec padła?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 moze tutaj :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SowaBezOka Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 no ale jesli to nie plyta, a pamieci, to co ja tam poczne? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 MOze sprawdz od razu na tej plycie tego durona 800 niesprawdzonego :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SowaBezOka Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 nie bardzo chce mi sie. Ten komputer ktorego problem tutaj opisuje to komputer dziewczyny i marudzilaby gdybym cos kombinowal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Czyli proc uwalony. Wiec popraw to w dziale gielda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Ja jednak bym radził z tymi kondenastorami. Moja dziewczyna też miała taki problem ............ efekty podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SowaBezOka Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Czyli proc uwalony. Wiec popraw to w dziale gielda no napisalem ze komputer dziewczyny. A ten proc ktory ja mam jest kolegi i nie mam zamiaru go sprawdzac u niej w komputerze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...