last_rebel Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Witam serdecznie, mam maly problemn a moze wlasciwie nie taki maly. jestem posiadaczem karty graf MSI geforce 5700 LE. bardzo duzo rzeczy dziala o.k i nie mam sie do czego przyczepic, jednakze w niektorych grach takich jak NFS underground 2 albo Richard Burns rally, wyskakuja mi dziwne kreski, badz tez plaszczyzyny pojawiaja sie i znikaja dosc szybko jednakze jest ich dosc duzo i meczy to strasznie oko a poza tym przyjemnosc z zabawy jest duzo duzo mniejsza. czy to wina karty graficznej czy ja jestem matol po prostu i cos zepsulem sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Podaj dokladniejszy konfig. Arty (bledy w grafice) moga wystepowac przy 1) Starych sterownikach 2) Przegrzewaniu sie karty. Co do pierwszego to moze sprawdz na nowszych wersjach a drugie trzeba sprawdzic organoleptycznie. Czy pamieci na karcie parza? Radiator na rdzeniu jest goracy, wentyl czy sie kreci itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
last_rebel Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Sterowniki sa nowe Karta jest chlodna wentylator sie kreci a pamiec jest zimna generalnie chyba jest o.k jesli chodzi o temperature. poza tym na niektorych grach dzila bez problemu najmniejszego np. counter strike condition zero smiga jak zly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Pozostaje zmniejszyc taktowania o 10-15MHz i sprawdzic czy nadal pojawia sie problem. CS:CZ jest troche starsza i mniej wymagajaca. Nowsze produkcje bardziej katuja karte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
last_rebel Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 a moze po prostu karta jest spaprana ??? jak miec pewnosc, bo nie chce mi sie inwestowac w nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...