B-NT Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Mam taki mały problemik, mam drukarkę HP 695C już spoooro czasu, i przyszedł czas zeby ją reanimowac do życia. Więc kupiłem kardridż z tuszem [Active Jet seria 29 - CZARNY] i wszystko ok tylko nie drukuje. Kiedyś słyszałem że potrzebny jest tylko czarny pojemnij żeby drukarka odpaliła i mam taką serie pytań: -czy drukarka odpali mi i zacznie drukowac, gdy jest w niej tylko jeden pojemnik z tuszem [ czarny ] a drugie miejsce jest wolne? -czy jesli muszą jednak byc 2 pojemniki to czy drugi może byc pusty? Bo troszke sie zmatwiłem dałem za pojemnik 70zł i jakbym miał teraz znowu drugi dokupywac [ pewnie też w podobnej cenie ] to da mi taką kwotę za którą po dołożeniu kilku groszy kupiłbym nową drukarkę :( Proszę o pomoc. Pozdrawiam Edytowane 30 Listopada 2005 przez B-NT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Pojemnik może być pusty - moja 640c nie chciała drukować jak nie było obydwóch... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...