Feluke Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Wlasnie sobie przegladalem dokladnie opcje w biosie na mojej plycie i zgadnijcie co zobaczylem? Plyta ma zabezpieczenie termiczne na procka 8O Mozna ustawic 3 temperatury tylko ale zawsze jest to zabezpieczenie. Teraz juz bez obaw moge zakladac WC i jak zapomne wlaczyc pompki albo ja szlak trafi to nie bede musial zmieniac procka. :D Moze to takie male i nic nie znaczy ale cieszy czlowieka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 I czym sie tu chwalic :?: Zasmiwcasz tylko forum :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 niby MSI KT133A tez ma a jesdnak nie zadzialalo i duron sie sfajczyl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 wow ja w moim be6II sprzed paru lat tez mam takom funkcje (hahah logarytmicznom) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Jezeli komus to przeszkadz to moge to wywalic ale lepiej popatrzcie na jakiej to plycie jest :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 heh to Cie zmartwie bo na wielu ECS coś takiego jest, to już żadna nowość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Wczas to odkryłeś No ale lepiej późno niż wcale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Jezeli komus to przeszkadz to moge to wywalic ale lepiej popatrzcie na jakiej to plycie jest :!:na ecsach jest od dawna, nie ma sie czym podniecac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ano baa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ale nie ufaj tej opcji za bardzo ....MOze nie zadzialac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ale nie ufaj tej opcji za bardzo ....MOze nie zadzialac ...Wiem ze moze nie zadzialac dlatego tez mam systemowy czujnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 KOLEŚ!!!!!!!!!! nie zaśmiecaj forum///...\\\\!!!!!!!!!!! a poza tym jak już koniecznie chcesz sie tym chwalić... to w dziale sprzęt podkręcanie modyfikacje a nie na oślej łączce....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 KOLEŚ!!!!!!!!!!(...)jak już koniecznie chcesz sie tym chwalić... to w dziale sprzęt podkręcanie modyfikacje a nie na oślej łączce....... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 jak już koniecznie chcesz sie tym chwalić... to w dziale sprzęt podkręcanie modyfikacje a nie na oślej łączce....... :lol: :lol: :lol: Zastanow sie czasami co piszesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 KOLEŚ!!!!!!!!!! nie zaśmiecaj forum///...\\\\!!!!!!!!!!! a poza tym jak już koniecznie chcesz sie tym chwalić... to w dziale sprzęt podkręcanie modyfikacje a nie na oślej łączce....... Jezeli to byl zart to calkiem niezly. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...