Skocz do zawartości
szybki__

trenujecie cos?

Rekomendowane odpowiedzi

to co teraz napisalem zajelo mi ok 8sekund...

ciekaw jestem, czy masz tzrecią rękę do obsługiwania stopera, czy moze uzywałeś do swoich pomiarów jeszcze jakąś inną kończynę? :wink:

aha jeszcze jedno genghiskhan znasz moze zaspół ORBITAL? bo tekst w twoim podpisie wydaje mi sie znajomy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to co teraz napisalem zajelo mi ok 8sekund...

ciekaw jestem, czy masz tzrecią rękę do obsługiwania stopera, czy moze uzywałeś do swoich pomiarów jeszcze jakąś inną kończynę? :wink:

aha jeszcze jedno genghiskhan znasz moze zaspół ORBITAL? bo tekst w twoim podpisie wydaje mi sie znajomy.

orbitala nie znam - oprocz jednego kawalka - slucham calkowicie odmiennej muzy a podpis to podpis ja mam rozne texty z niewiadomo kad..... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja byłem biegaczem długodystansowieć 8 lat

mój rekord 2,49 na 1000 m na 10000 też byłem niezły

biegałem też płotki  

skakałem wzwyż do piasku

ogólnie lekkoatletyka

w jakim wieku?

Ja od roqu trenuje biegi (mam 14latek) i:

60m - 7.91

100m - 12.43

600m - 1:36

1000m - 2:52

5000m - ~19:35

Zacząłem jak byłem w szkole podstawowej a skończyłem w 2 klasie liceum.

Na 60 ma 7,4

w dal 5 45

wzwyż 180cm

To nawet nieżle biegasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taekwondo WTF od 17 roku życia (osiągniecia 1DAN) 3 miejsce na zwodach regionalnych  

Otwarty Puchar Czech 2 miejsce :)

Sorry że się czepiam ale zawody regionalne w "SWOIM ŚWIECIE " ? :twisted: :?: :!: :?:

Ok ale powiem Ci że sporo osiągnołeś, ja tez ternowałem WTF jakiś czas temu, myslę żeby do tego wrócić ale nie mam niestety za bardzo czasu Ale szacunek za ten 1DAN :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trenuje zdupcanie przed psami szczególnie i przed SOKistami ,co jeszcze hmm... teraz gram se w piłeczke ale już nie zawodowo teraz tylko na podwórku (na śniegu sie dobrze gra) dawniej grałem w 1 lidze juniorów małopolski w piłke na ataku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi