dzemik Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ja trenuję podnoszenie ciężarów i karate [|]P :) z kolegami, a z gier to co popadnie a co czwartek w kosza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 a moze by tak przykleic ten topic..? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Siłownia, latem kolarstwo górskie, a zimą narty. Czasem też wybiore się na basen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 trenuje tesz szybkie pisanie na klawiaturze - oczywiscie bezwzrokowe....posty sie pisza sms i coraz szybciej mi to idzie - to co teraz napisalem zajelo mi ok 8sekund... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 to co teraz napisalem zajelo mi ok 8sekund... ciekaw jestem, czy masz tzrecią rękę do obsługiwania stopera, czy moze uzywałeś do swoich pomiarów jeszcze jakąś inną kończynę? :wink: aha jeszcze jedno genghiskhan znasz moze zaspół ORBITAL? bo tekst w twoim podpisie wydaje mi sie znajomy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 ja tak jak gengiskhan jezdze na rowerku, a czasami zdarza mi sie jezdzic nawet z nim lecz on w tym sezonie sie obijał:) narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 to co teraz napisalem zajelo mi ok 8sekund... ciekaw jestem, czy masz tzrecią rękę do obsługiwania stopera, czy moze uzywałeś do swoich pomiarów jeszcze jakąś inną kończynę? :wink: aha jeszcze jedno genghiskhan znasz moze zaspół ORBITAL? bo tekst w twoim podpisie wydaje mi sie znajomy. orbitala nie znam - oprocz jednego kawalka - slucham calkowicie odmiennej muzy a podpis to podpis ja mam rozne texty z niewiadomo kad..... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ja byłem biegaczem długodystansowieć 8 lat mój rekord 2,49 na 1000 m na 10000 też byłem niezły biegałem też płotki skakałem wzwyż do piasku ogólnie lekkoatletyka w jakim wieku? Ja od roqu trenuje biegi (mam 14latek) i: 60m - 7.91 100m - 12.43 600m - 1:36 1000m - 2:52 5000m - ~19:35 Zacząłem jak byłem w szkole podstawowej a skończyłem w 2 klasie liceum. Na 60 ma 7,4 w dal 5 45 wzwyż 180cm To nawet nieżle biegasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 heh, ja tez trnuje lekką ( w końcu to królowa sportu:)) i biegam na 100m przeważnie, moj rekord do 11,65 sek. jako junior młodszy. Może biega ktoś jeszcze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ja. na rozgrzewce przed treningiem. :lol: :lol: i zazwyczaj jest zadyszka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Taekwondo WTF od 17 roku życia (osiągniecia 1DAN) 3 miejsce na zwodach regionalnych Otwarty Puchar Czech 2 miejsce :) Sorry że się czepiam ale zawody regionalne w "SWOIM ŚWIECIE " ? :twisted: :?: :!: :?: Ok ale powiem Ci że sporo osiągnołeś, ja tez ternowałem WTF jakiś czas temu, myslę żeby do tego wrócić ale nie mam niestety za bardzo czasu Ale szacunek za ten 1DAN :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 trenuje zdupcanie przed psami szczególnie i przed SOKistami ,co jeszcze hmm... teraz gram se w piłeczke ale już nie zawodowo teraz tylko na podwórku (na śniegu sie dobrze gra) dawniej grałem w 1 lidze juniorów małopolski w piłke na ataku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...