nefor Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Przepraszam jeżeli nie ten dział ale nie mam pojęcia gdzie to mialem wstawić A więc: Dla przykładu: mam filmik na dysku. Chciałbym go pokazać innym internautom. Chodzi po prostu że podaje link a oni sobie go ściągają. Jak mam to zrobić Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. a tak wogóle to musisz założyć sobie konto na jednym wielu darmowych serwisów (haa.pl republika.pl interia.pl) i za pomocą menadżera plików (Total Comender,File Zilla,...) wrzucić filmik na server ... Możesz jeszcze skorzystać z tekiego serwisu jak YOUSENDIT... Edytowane 29 Listopada 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 albo: www.putfile.com potem koledzy nie musza ściągać pliku tylko np. oglądają go bezpośrednio ze strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nefor Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Przepraszam za topic ale naprawde nie wiedziałem jak mam zatytułować. Wielkie dzięki za te odpowiedzi!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nefor Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Dlaczego nie mogę wrzucić pliku o wielkości 20 mb? Nie idzie ani na republice ani na webpark. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Bo nie udostepniaja one tyle miejsca... skorzystaj z yousendit.com, rapidshare.de, putfile.com czy podobnych. I edytuj posty zamiast pisac dwa pod rzad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaro Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Jezeli masz zewnetrzne IP to mozesz postawic u siebie na komputerze serwer FTP za pomoca np. G6 FTP Server'a. Z drugiej strony duzo latwiej i szybciej skorzystac z serwisow podanych wyzej. : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...