Gość [RONIN] Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Mam małe pytanie. Czy przy użyciu samego nr IP można kogoś znaleść? To znaczy jego dokładny adres. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Niema takiej możliwości !! Chyba że masz wtyki w Policji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Niema takiej możliwości !! Chyba że masz wtyki w Policji :) lub w TP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Ja uzywam czasami takie cos :) http://www.visualroute.pl/ lub http://www.visualroute.com/index_pe.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 ja sie niejako podczepie do tematu. czy można otrzymać kogoś ip jeśli zagada do mnie na gg ? (nie chodzi mi o inwigilator) zebym mógł odrazu kiedy wyświetli sie okienko rozmowy zobaczyć z jakiego ip ta osoba do mnie pisze. istnieje taka możliwośc :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) ja sie niejako podczepie do tematu. czy można otrzymać kogoś ip jeśli zagada do mnie na gg ? (nie chodzi mi o inwigilator) zebym mógł odrazu kiedy wyświetli sie okienko rozmowy zobaczyć z jakiego ip ta osoba do mnie pisze. istnieje taka możliwośc :>?Jak masz najnowsze gg 7.0 to jak zapiszesz go na liste i przy jego kontakcie masz takie "i" jak klikniejsz na to to tam rowniez masz nr IP B) i chyba jak ktos jest w sieci Lan i ma zapory to jego Ip niewidac :( tak mi sie wydaje bo mam kolege z lanem i jego ip niewidac :/ Edytowane 30 Listopada 2005 przez Konrad164 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...