X800 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Czy używał ktoś z Was pasty termoprzewodzącej dodawanej do ULTRAX'ów?? Bo nie wiem jak się ona ma do pasty dodawanej do Pentaków FREEZONE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Czy używał ktoś z Was pasty termoprzewodzącej dodawanej do ULTRAX'ów?? Bo nie wiem jak się ona ma do pasty dodawanej do Pentaków FREEZONE.Wiesz co ... takie pasty które daje producent z wentylami i innymi takimi duperelami to są tylko takie na odwal sie .. czyli jak już nie masz czym innym posmarować proca to masz to od producenta. Takie jest moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 a czego odrazu mowisz ze chce smarowac procka... on pyta co lepsze... ale fakt faktem jak mowisz wszystkie takie dodatki ( prawie wszystkie ) to shity... zainwestuj w Arctic Silver 5 , Arctic MX-1 , OCZ 5+ to sa dobre pasty i nimi mozesz smarowac wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...