Randone Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) Po wlaczeniu lapa system laduje sie normalnie, ale nic nie widac! Czarny ekran. Jak popatrze pod swiatlo to widze zarysy uruchomionego wina. Do tej pory dzialal normalnie, ale od kilku dni robi mi takie numery. Jak wlaczy sie normalnie to i tak po ilus tam minutach "wygasa"/ciemnieje ekran. Czy ktos moze powiedziec, co sie dzieje? Czy da sie to jakos naprawic? A moze czas najwyzszy zaczac myslec o nowym lapie? Sorry, teraz dopiero przeczytalem podobny post. Wyszukiwarka nie pokazala go wczesniej. To jeszcze kilka informacji: Toshiba (nie pamietam serii,nie moj lap) z Win98. Wszystko dzialalo od 2 lat, az do teraz. Sadzicie, ze reinstalka wina pomoze? Edytowane 1 Grudnia 2005 przez Randone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sjoma Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Po wlaczeniu lapa system laduje sie normalnie, ale nic nie widac! Czarny ekran. Jak popatrze pod swiatlo to widze zarysy uruchomionego wina. Do tej pory dzialal normalnie, ale od kilku dni robi mi takie numery. Jak wlaczy sie normalnie to i tak po ilus tam minutach "wygasa"/ciemnieje ekran. Czy ktos moze powiedziec, co sie dzieje? Czy da sie to jakos naprawic? A moze czas najwyzszy zaczac myslec o nowym lapie? Sorry, teraz dopiero przeczytalem podobny post. Wyszukiwarka nie pokazala go wczesniej. To jeszcze kilka informacji: Toshiba (nie pamietam serii,nie moj lap) z Win98. Wszystko dzialalo od 2 lat, az do teraz. Sadzicie, ze reinstalka wina pomoze? próbuj z reinstalacją, ja miałem iedyś problem z baterią - komp się zaraz wieszał po odłączeniu zasilania i właśnie reinstalacja windowsa wszystko naprawiła,może Tobie to też pomoże... Powodzena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruff Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Witam Problemem jest albo świetłowka w matrycy albo inverter lub także coś z płytą . Reinstalacja windowsa nie ma tutaj znaczenia nie piszcie takich bzdur !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobbsik Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 RUFF - ma rację - to wygląda na walniętą świetlówke lun inverter - jeśli lapek na gwarancji powinni to bez propblemów naprawić - a jesli nie to też tyle że odpłatnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...