szogo Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Witam Na poczatku zaznacze ze korzystalem z opcji szukaj ;) bo na temat monitorow bylo jush duzo powiedziane. W koncu mam mozliwosc zmiany mojej wysluzonej 15(Sampo Alphascan 521 + Filtr Polaroid AG400) na 17.Na polu walki zostaly 2 monitory mianowicie IIYAMA HM704UTC (SILVER-BLUE) oraz Nec 791SB(roznica w cenie ok 100 zlotyuch) Bardziej przystaje przy qpnie tej iiyamy ale chcialem sie jeszce was spytac, najlepiej osob ktore pracowaly/pracuja na ww monitorach. Pozdrawiam i dziekuje za wypowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 ja wybieram Nec 791SB - widzialem, pracowalem, polecam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Mam tego NEC-a i nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam ci go, dobry monitor za niezbyt wysoką cenę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...