gebel Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) witam,nie wiem co mam zakupic slyszalem ze ht duzo daje,jaki bedzie najlepszy do podkrecania? to chba zalezna od szyny ale nie jestem pewien ;] czy sie rozni prescott od tego drugiego? chodzi mi w duzej mierz o procki na platforme socket 775 ;p thx Edytowane 1 Grudnia 2005 przez gebel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) jest do tego odpowiedzni dział na 775 są celerony D, P4 i Pentium D..... celerony najsłabsze..... co do o/c => podstawowe zagadnienia... Ht daje sporo, głównie w programach i windzie.. Edytowane 1 Grudnia 2005 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebel Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 ok thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...