Marek322 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 witam oto ta płyta którą kupiłem ---> kliknij tu !! Ma osiem złącz rozszeżeń a w mojej obudowie jest tylko siedem . Czy wejdzie mi ta płyta glówna ?? Albo polećcie mi jakąś łądną obudowe do 100zł bez zasilacza. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 tak zmiesci sie bo z najnizszych 2 gniazd PCI/ISA kozystasz tylko zamiennie -> karty ISA wkladalo sie "do gory nogami" wiec te 2 zalcza kozystaja z najnizszej wneki jak wlzysz tam ISA to nie wlozysz PCI i na odwrot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek322 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 dzięki :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 jezu, 140zł za płyte na tualina, bez komentarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...