baltazaar Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 potrzebuje pozyczyc elektroniki (sprawnej) z Seagate U8 8,4GB w celu odzysku danych. Pierunsko mi na tym zalezy jak rowniez na czasie... ewentualnie jak innaczej mozena odzyskac dane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Ja mam tylko z U4 8.4 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 nie wiem czy da sie (czy bedzie to chodzilo) ... model twardego st38410a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 A niemorzesz podskoczyć do jakiegoś servisu ??? Chyba że szkoda ci pieniędzy .... :D JA ci niepomoge bo mam tylko quantuma 8,4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...