Kagan Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Siema ALL. Znalazłem ciekawą płyte KLIK Wiem tylko o niej to co tam pisze :D znalazłem jeszcze to angielskiego nie znam tak dobrze ale łatwo skapować że chodzi tu o odblokowanie mnożnika. Czy ktoś posiada tą płytę???i czy jest dobra do oc??? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 no wiec tak plyte widze pierwszy raz ciekawe czy tez dodaja tyle dodatkow co kiedys do tej dfi na i875 :) a co do tego mnoznika to kolo pisze ze ma problemy z jego odblokowaniem a reszta mu tlumaczy ze nie da rady takze nic z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 no wiec tak plyte widze pierwszy raz ciekawe czy tez dodaja tyle dodatkow co kiedys do tej dfi na i875 :) a co do tego mnoznika to kolo pisze ze ma problemy z jego odblokowaniem a reszta mu tlumaczy ze nie da rady takze nic z tegoAle płyta ciekawa, ilość sklepów w których jest dostępna (w Polsce) można zliczyć na palcach :lol: ciekawe jak się sprawuje jeśli chodzi o oc. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 w sumie jak ma sie pod bokiem abita as8 i asusa p5p800 to poco pchać sie w dfi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 w sumie jak ma sie pod bokiem abita as8 i asusa p5p800 to poco pchać sie w dfi?Wydaje mi sie że dfi miałaby większe możliwości oc ale niewiadomo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 ta DFI sie nie kreci dobrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 ta DFI sie nie kreci dobrze...skąd wiesz, widzialeś jakieś testy czy może miałeś ją kiedyś? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Wydaje mi sie że dfi miałaby większe możliwości oc ale niewiadomo....DFI tak ale dla AMD, płyty tej firmy pod Intela nie szokują możliwościami praktycznymi o/c. Swego czasu ludzie na forum kupowali LP na i875 i nie byli zbytnio zadowoleni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 kiedyś było new LP na 875p z socket T -taki mógłby być niezły do o/c, ale nigdy takiego w pl nie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...