acd Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Poleccie mi jakas niedroga pompke z wejsciem i wyjsciem na 12mm. Najchetniej juz z linkiem do sklepu w ktorym moge ja nabyc. Nie musi byc cicha. Zalezy mi zeby byla jak najtansza. Acha, a nie piszcie, ze mozna kupic redukcje i zrobic zeby bylo 12 mm bo dobrze o tym wiem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Hydor Seltz L20II - cena 110 zl :) (droga)... ale spelnia warunki twoje :P (cena to pojecie wzgledne :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Eheim 1048: http://mcs.pc.pl/produkt64.html?PHPSESSID=...ce19961da056568 Chyba nie spełnia podstawowego kryterium, nie jest tani, kosztuje 219 zł - ale jest baaaardzo trwały. Mój był kupowany w lutym 2003 r., niedawno wymieniłem wirnik i resztę i jest jak nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...