Gość Kyniek Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Mam Asusa AV6 i chciałbym go podkręcić - stacjonarny to łatwo - w biosie... ale lapa trochę trudniej... wertując forum znalazłem świetny programik do mierzenia temperatury... ale niczego do podkręcania nie znalazłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 sciagnij sobie RMclock tylko na wlasna odpowiedzialnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Twoja wypowiedź rochę mnie zaniepokoiła... kurcze - jest coś o czym powinienem wiedzieć?? Czy ty masz doświadczenie w kręceniu lapa?? jak by nie był to problem czy mógł byś zapodać linka gdzie opisywałeś jak torobiłeś (jeśli opisywałeś) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Ja tylko undercolockowalem. Moc mi zawsze wystarczala wiec nie miale potrzeby podkrecac. Przeszukaj sobie www.notebookforums.com tam na pewno cos znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 samedi wez sobie poczytaj regulamin , szczegolnie punkt odnosnie sygnatur . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Dzięki za linka :) poczytam i przemyslę czy warto kręcić (ostatnio potrzebuję trochę filmów przekodować divix->DVD na wieczorek filmowy :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...