ADAKK Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) o to podzepsoły jakie chce kupic mam ok. 3500zł Intel Pentium IV D820 2,8 Ghz (2core) - 900zł ASUS P5WD2 - 600zł 2x1GB Corsair 800Mhz CL3.0 - 800zł GF Winfast 6800 TDH 256/256 325/600Mhz - 700zł Chieftec 420W - 150zł wychodzi ok 3150zł co wymienic by był lepszy komp , czy warto inwestowac w GF 6800 GT pisze na tym forum bo na forum co kupic wchodzi mniej ludzi wiec prosze o wyrozumiałosc Edytowane 5 Grudnia 2005 przez ADAKK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Po 1 nie ten dział, jak wpadnie jakiś moderator to ci zamknie topic Po 2 poszukaj sobie jakiegoś konkretnego coolera Po 3 ja bym dal duzo mocniejszy zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) módl sie o przeniesienie tematu bez konsekwencji ;) zasilator ten co masz moze starczy, ale pomysł o taganie z 480W... :D grafa jakos mi nie pasuje, ale z grafiką nie jestem na czasie wiec moze nie ma nic bardziej opłacalnego.. nie wiem.... pamięci domyślam się że ddr2.. z reguły ddr2 nie są jakieś shitowe mozesz brać coś tańszego (jak jest) byle nie noname... kingmax i spółka... na pclabie był test ostatnio z którego wynika że nie opyla sie aż 800Mhz brać... 533 styknie... a co do chłodzenia.... może WC? ;) jak lubisz coś poszperać i troche pokręcić? ;) a własnie, zasadnicze pytanie, myslisz o mocnym oc? bo płyta jak na to bardzo dobra (btw gdzie jest tak tanio? ) :D Edytowane 5 Grudnia 2005 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAKK Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 módl sie o przeniesienie tematu bez konsekwencji ;) zasilator ten co masz moze starczy, ale pomysł o taganie z 480W... :D grafa jakos mi nie pasuje, ale z grafiką nie jestem na czasie wiec moze nie ma nic bardziej opłacalnego.. nie wiem.... pamięci domyślam się że ddr2.. z reguły ddr2 nie są jakieś shitowe mozesz brać coś tańszego (jak jest) byle nie noname... kingmax i spółka... na pclabie był test ostatnio z którego wynika że nie opyla sie aż 800Mhz brać... 533 styknie... a co do chłodzenia.... może WC? ;) jak lubisz coś poszperać i troche pokręcić? ;) a własnie, zasadnicze pytanie, myslisz o mocnym oc? bo płyta jak na to bardzo dobra (btw gdzie jest tak tanio? ) :D mam znajomego co mi załatwia czesci bez XX% ceny bez VATU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...