Skocz do zawartości
CyraxFX

Czy Wisła Kraków przejdzie Lazio??????

CZy Wisla wygra  

1. 1. CZy Wisla wygra

• TAK
      21
    • NIE
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie jestem jakiś szalikowcem czy kimś w tym rodzaju

ale Wisełke lubie i życze jej jak najlepiej.

Niemniej Wisła broni honoru kraju po nieudanych mistrzostwach i poczynaniach innych drużyn.Myśle że przejdzie Lazio

Dobrze teraz goście grają zobaczymy jak będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ich szanse byłyby większe jeżeli graliby za tydzień a nie pod koniec lutego, wpadli w rytm, trzymali wysoką formę. A teraz nadszedł czas roztrenowania, potem przygotowania a po nich z formą może być różnie, a Lazio gra niemal nonstop. Ale i tak wierzę w Wisełkę :-) Oby załapali forme a wtedy niech Lazio drży...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WISLA WISLA PANY Z WISLA PUCHAR UEFA MAMY!!!!!!!!!!!!!!!!WISLA WISLA PANY Z WISLA PUCHAR UEFA MAMY!!!!!!!!!!!!!!!!WISLA WISLA PANY Z WISLA PUCHAR UEFA MAMY!!!!!!!!!!!!!!!!WISLA WISLA PANY Z WISLA PUCHAR UEFA MAMY!!!!!!!!!!!!!!!!WISLA WISLA PANY Z WISLA PUCHAR UEFA MAMY!!!!!!!!!!!!!!!!WISLA WISLA PANY Z WISLA PUCHAR UEFA MAMY!!!!!!!!!!!!!!!!WISLA WISLA PANY Z WISLA PUCHAR UEFA MAMY!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie jestem jakiś szalikowcem czy kimś w tym rodzaju 

ale Wisełke lubie i życze jej jak najlepiej.

Niemniej Wisła broni honoru kraju po nieudanych mistrzostwach i poczynaniach innych drużyn.Myśle że przejdzie Lazio

Dobrze teraz goście grają zobaczymy jak będzie.

Druga strona odpowiada, druga strona odpowiada, kto wygra mecz?

Wisla, Wisla, Wisla, do boju, do boju nasz TS.

Mysle, ze chlopaki dadza rade.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcialbym zeby wiselka przeszla lazio, ale male ma na to szanse. Gdyby mecz odbyl sie teraz to kto wie, ale w lutym kiedy lazio bedzie w srodu sezonu, a wiselka nie bedzie grala w lidze, bo przeciez zaczyna sie od marca to wydaje mi sie, ze wiselka ma male sznase, no coz zoabczymy jak bedzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi