Skocz do zawartości
dream_killer

Jakiego Gforca 6600gt Kupic

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie pytanie odnośnie kart graficzych ze stajni nvidi chce sobie zmienic radeona 9600 na gforce 6600gt mam taki dylemat niewiem która mam wybrac a dokładnie jakiej firmy ma byc moj gforce w komputroniku jest GeForce 6600GT Gainward Ultra/1960 PCX TV-DVI (PCI-E)

Link >> http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19223 << cena bardzo przystępna jak na 6600gt ale nie wiem czy to jest dobry pomysł bo cenna dziwna.. Jakiego mam kupic tego 6600gt gforca mam kupic asusa/gigbyte/msi a może innego cena do 650zł nie jestem za bogaty i chodzi mi o OC głównie.. pomocy!! :lol:

<<<Oczywiscie pci expres mnie interesuje>>>

Edytowane przez dream_killer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No naturalnie dlatego pisze tego temata bo niewiem juz sam co wybrac... co do płyty to zastanawiam sie nad tą dfi po 754 lecz czytałem w komuter swiecie ze najbardziej sie opłaca kupic teraz msi k8n neo3-f która może byc zbawieniem puki nie kupie sobie 6600gt bo ma pci_e i agp 8 co myslicie cena też smieszna, w granicach 260-280zł ale ma tylko HT 800mhz (magistrara kokunikacji z peryferiami) to juz jak ktoś chciał by sie wypowiedziec...

Edytowane przez dream_killer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi